Top

Waar wij voor staan

Waar wij voor staan bij Sportprijzenoutlet.nl


- 14 dagen bedenktijd
Ondanks dat wij de meeste artikelen personaliseren met uw tekst en/of logo, nemen wij uw artikelen retour indien u niet tevreden bent. U hebt hiervoor een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard zullen we er eerst alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen maar komen we er echt niet uit, dan kunt u uw bestelling kosteloos retourneren.

 

- Klachten afhandeling
Indien er iets fout is gegaan (bijvoorbeeld bij de verzending) met uw bestelling of u bent niet tevreden over de geleverde artikelen? Dan zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor u te herstellen en/of op te lossen. Komen we er toch niet samen uit en u wilt de bestelling annuleren en retourneren dan kunt u dit bij ons geheel KOSTELOOS! U kunt de artikelen gratis retourneren door middel van een retouretiket en deze aanbieden bij een PostNL agentschap of postkantoor. Uw betaling crediteren wij binnen 14 dagen op uw rekening.

 

- Bestellen zonder account aan te maken.
Op onze website heeft u alle vrijheid om gewoon rond te winkelen zonder een account aan te maken. U kunt vrijblijvend producten in uw mandje plaatsen en verwijderen. Nadat u uw keuze hebt gemaakt ziet u in uw mandje het subtotaal van uw bestelling (exclusief eventuele verzendkosten) en kunt u hierna in 4 stappen uw bestelling definitief plaatsen. U ziet het! Wij zijn transparant in het tonen van alle prijzen zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

 

- Snelle Levertijd: 4-8 werkdagen
Wij geven een schatting van de levertijd weer bij onze artikelen. Deze variëren per artikel tussen de 4-8 werkdagen. De levertijd vermeld bij het artikel is dus een richtlijn/advies. Tijdens uw bestelproces geeft u een uiterlijke leverdatum in. Binnen deze periode zorgen wij voor de e-mailproef en na goedkeuring wordt uw plaquette of wandbord verzonden. Indien wij door onvoorziene omstandigheden toch uw bestelling niet binnen deze gestelde termijn kunnen uitleveren, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

- Scherpe prijzen, geen verborgen kosten
Al onze prijzen zijn zeer scherp te noemen. De genoemde prijs bij een artikel is de complete prijs en niets meer! Inclusief BTW, inclusief uw persoonlijke tekst, inclusief een gratis afbeelding uit onze afbeeldingenlijst. Wij rekenen dus geen toeslag voor uw tekst, ongeacht hoeveel tekst u ook hebt.

- Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Zoals eerder gezegd; wij hebben geen verborgen kosten, geen verrassingen. Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.
 

- Een eigen logo of ontwerp aanleveren? 
Ook kunnen wij uw eigen logo, afbeelding of ontwerp verwerken op onze plaquettes en wandborden. Tegen een kleine EENMALIGE toeslag van € 10,00 verwerken wij graag uw aangeleverde bestand. 
 

- Gratis keuze uit meer dan 600 afbeeldingen!
Wij bieden u gratis een keuze uit meer dan 600 verschillende afbeeldingen om uw plaquette of wandbord mooi aan te kleden. Hier vindt u de complete lijst met neutrale en sportafbeeldingen: http://www.houtenwandborden.nl/gratisafbeeldingen 
 

- Uw betrouwbare adres sinds 1975!
Wij bestaan al sinds 1975 en hebben dus inmiddels genoeg ervaring opgedaan om u een optimale service te verlenen!